Tarieven, voorwaarden, online lessen en lesgeld

Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten, voorwaarden, online lessen en DordtPas.

Tarieven

Het schooljaar wordt in drie termijnen betaald. September t/m november (€120 per 1 september). December t/m februari (€120 per 1 december). Maart t/m juni (€160 per 1 maart). Andere betalingstermijnen alleen na overleg. Gedurende de maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven en geen lesgeld betaald. Bankrek.nr: NL29RABO 0377547395.

Aantal lessensept t/m novdec t/m febrmrt t/m juni
Een les per week, studio of online€ 120,00€ 120,00€ 160,00
Twee lessen per week, studio of online€ 210,00€ 210,00€ 270,00
Drie lessen per week, studio of online€ 300,00€ 300,00€ 400,00

Bij drie lessen per week kan er onbeperkt online les gevolgd worden.

Wil je meer lessen per week volgen? Neem dan contact met ons op.

Voorwaarden

  • Niet gevolgde lessen kunnen worden ingehaald, vakantieperiodes vallen hier niet onder. Inhalen in de studio na overleg. Online inhalen altijd mogelijk. Wel graag even melden i.v.m. doorsturen van link.
  • Schooljaar: september t/m juni. Verdeeld in twee periodes van 3 maanden en één periode van vier maanden.
  • De balletschool is gedurende de maanden juli en augustus gesloten.
  • Aanpassingen van het lesrooster zijn mogelijk.
  • Opzegging gebeurt per kwartaal vooruit, een volle kalendermaand vooraf. Per email of brief.
  • De balletschool en docenten zijn niet verantwoordelijk voor schade en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen of voor lichamelijk letsel.
  • Het kijken naar de balletles kan na overleg met Anneke of Anna.
  • Gesprek over vorderingen gaat op aanvraag via de email. De balletschool zal dan contact opnemen voor een afspraak. Wij streven naar een open, transparante communicatie.

Online lessen

Bijna alle lessen worden zowel in de studio als online gegeven volgens rooster en tegelijkertijd. Bijvoorbeeld: Volgen jij en andere leerlingen een les om 20.15 uur in de studio, dan kunnen er tegelijkertijd om 20.15 uur andere leerlingen op het scherm dezelfde balletles meedansen. In de studio, of op elke plek die jij wil. De keuze is aan jou. Leuk! Vraag wat de mogelijkheden zijn.
Bij calamiteiten of een eventuele corona/COVID-19 uitbraak gaan alle lessen direct online.

DordtPas

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zoals balletlessen. www.dordtpas.nl/wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan lessen klassiek ballet en contemporary dance. www.dordtpas.nl/ biedt hen hiermee een dansmogelijkheden, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Anneke IJpelaar Ballet werkt collegiaal samen met www.dordtpas.nl/ en ondersteunt hun werkzaamheden waar dat maar kan.

Terug naar overzicht